Björn fyller 2*35

Det blir nog 70år!

Jag fick ynnesten att fylla år under lång tid i år, från 13/9 -9/11.
Detta möjliggjordes av min älskade hustru Carinas ansträngningar under lång tid! Hon hjälpte till med olika förberedelser inför mina två fester, en för familjen och en för vänner.  Som avslutning på hennes uppvaktning fick vi en helg tillsammans på sköna Asia Spa i Varberg.

Först kom glädjande nog nästan hela släkten.
– Kåre och Ingrid
– Karin, Nicklas och Isabelle
– Calle, Hanna, Isak och Oscar
– Eva och Totte

Vi fick en fin solig dag i trädgården tillsammans.
Sedan blev det mat i vardagsrummet.
– Rostad macka med laxröra och räkor med kaviar
– Fläskfile/veg biff i svampgryta
– Frozen cheese cake

Alla vuxna fick sedan genomgå mitt prov. Ett 10 frågors quizz om mitt liv.
Mycket munterhet uppstod, men till slut avgick Ingrid med segern, hela åtta rätt – imponerande! Sedan hade vi en jubilar till: Oscar fyllde 1 år samma dag!

Det var tre dagar innan själva födelsdagen, sedan hade vi Tango på Dunkers, och då blev det en klassisk fölsedagstangovals, med samma musik som vi dansade för 10 år sedan – vår vackra bröllopsvals.

Sedan var det dags för Carinas underbara uppvaktning med sång på yrvaken säng.

Men så den 16:e efter frukost, placerade Carina 1 ögonbindel på mig och körde ut mig i det blå. Efter en halvtimmes bil-irrande, varvid jag lyckades helt tappa orienteringen, stannade vi och jag fick se en vit byggnad där det luktade mat. Jag tycke mig känna igen Rosenbergs restaurang i Åstorp , där hade vi varit en gång innan. Vi gick in och Carina uppgav för hovmästaren att det var bokat för fyra. FYRA? Vi gick längre in och kom ut i en slags terass/uterum, Där satt Per och Gittan och stålade mot mig! Först strax efter att ha hälsat på dem, tittar jag ut genom fönstren och ser en strand och ett hav. Strand i Åstorp? Förvirrat ser jag mig omkring, och inser till slut överraskad att vi är på Restaurang Kajgatan på Råå! En god lunch följer och en IPA gav mig orienteringen tillbaka innan vi mätta åkte hem igen.

På eftermiddagen den 16:e, hade vi så öppet hus för alla vänner med olika smörgåstårtor. Vi körde samma Björn-quiz och nu blev det Mats som vann!

Så 4/11 begav vi oss till Varberg och firade en hel helg i lugnets och godsakernas tecken. Det blev många olika varma bad i olika miljöer, allt invirat i fantasiskt hotellmiljö och ett stort rum med två TV och eget kök, med espressomaskin och Carina special mötte oss vid ankomst: en flaska Prosecco och fin choklad! Favoritbadet blev nog källan med hett vatten och frisk sval luft från öppna fönster med utsikt över Varbergs fästning. Första kvällen avslutades med en formidabelt god tre-rätters middag på hotellet. Se det var en lyxig och upplevelserik helg!

TACK MIN ÄLSKADE CARINA FÖR ATT DU GJORT MIN 70-ÅRSDAG TILL NÅGOT ATT MINNAS FÖR LIVET!!

%d bloggare gillar detta: